Wie ben ik

Mijn naam is Arlette

Wat meer over mezelf

Mijn officiële naam is Arlette, maar noem mij gerust Lettie. Ik ben een praktijkgerichte orthopedagoge en maatschappelijk assistente. Ik heb ondertussen 20 jaar ervaring in het werken met kinderen, jongeren, ouders, gezinnen en volwassenen. Dit zowel binnen de context van een leefgroep als ambulant (in de thuissituatie) als binnen een andere setting.

Op de eerste plaats ben ik mama van 2 geweldige zonen. Mijn oudste is 16 en mijn jongste 10. Beiden zijn net als elk kind uniek. Zelfs bijzonder uniek, ze hebben beiden immers ‘labeltjes’ als ASS, ADHD, DCD (dyspraxie). Voor mij was het een ware zoektocht naar hoe ik mijn jongens het best kon ondersteunen om ze alle kansen te geven zodat zij zich kunnen en mogen ontplooien.

Zelf heb ik recent te horen gekregen dat ik hoogsensitief ben wat voor mij een bevestiging was van wat ik al lang vermoedde. Hierdoor ben ik mij gaan verdiepen in HSP en kan je nu ook terecht bij mij voor HSP coaching

Vanuit dit gegeven wil ik er zijn voor anderen, anderen op weg helpen om zichzelf en/of hun kind, jongere te laten openbloeien. Hiervoor ga ik graag verder dan enkel praten. Ik ga actief met jou, je kind, het gezin aan de slag door in te zetten op praktijkgerichte begeleiding. Op maat, samen zoeken wat werkt! Inzetten op eigen talenten!

Om zelf bij te blijven en jullie het beste van mijzelf te geven, volg ik regelmatig bijkomende opleidingen of vormingen.
Arlette_over_mij

Vaardigheden

Studies en opleidingen

Studies

Bijkomende opleidingen en vormingen

Werkervaring

Contacteer me gerust

Voor een oplossing op maat

arlette@praktijkdekiem.be

0487 22 94 50

Neem contact op